Ingredience

Těsto

  • 6 vajec (jeden žloutek si schovejte do náplně)
  • 75 g ovesné mouky čokoládové
  • 2 lžíce kakaa holandského typu (10 g)
  • ½ kypřícího prášku do pečiva (5 g)
  • špetka soli

Náplň

Postup

  1. Rozehřejte troubu na 180 °C.
  2. Oddělte žloutky od bílků a z bílků a špetky soli ušlehejte sníh pomocí ručního mixéru.
  3. Smíchejte všechny ingredience na těsto a na závěr vmíchejte sníh.
  4. Na menší plech o rozměru 20 × 20 cm vystlaný pečícím papírem nalijte těsto a pečte 10 minut.
  5. Smíchejte ingredience na náplň.
  6. Upečené těsto nechte vychladnout a poté ho rozřízněte horizontálně na poloviny.
  7. Potřete krémem polovinu upečeného plátu a druhou půlkou přiklopte.
  8. Nechte uležet v lednici několik hodin.

Související produkty

VELKÁ SOUTĚŽ - uvař tento recept a vyhraj!

Uvař libovolný recept podle mého webu, pochlub se s ním na sociálních sítích a vyhraj každý měsíc poukázku MyProtein ve výši 1 000 Kč a jednu z 25 fit knih v hodnotě 8 000 Kč. Více o soutěži