Ingredience na recept
- 600 g kuřecího nebo krůtího masa (použila jsem kuřecí prsa)
- 250 g dýňového pyré
- 100 ml podmáslí
- 100 g creamcheese light (Goldessa Light Lidl)
- řepkový olej na vytření pánve (2 ml)
- špetka šafránu
- sůl, pepř

Postup receptu
- Dýňové pyré je potřeba mít připravené dopředu podle tohoto návodu.
- Maso očistěte od tuku, umyjte a nakrájejte na kostičky. Osolte a opepřete.
- Pomocí dávkovače na olej vystříkejte pánvičku troškou oleje a nechejte zatáhnout maso.
- Přidejte dýňové pyré a podmáslí a společně chvíli provařte. Nakonec vmíchejte creamcheese, dokud se nerozpustí.
- Podle chuti přisolte, připepřete a na talíři posypejte troškou šafránu.
- Podávejte buď s kupovanými bramborovými noky nebo si můžete uvařit vlastní fitness celozrnné noky.
- Nutriční hodnoty jsou uvedené bez přílohy.

Komentáře