Ingredience na fit volské oko v paprice

  • 1 vejce
  • 1 plátek červené nebo žluté papriky (40 g)
  • mletá paprika
  • sůl, pepř
  • řepkový olej ve spreji na vystříkání pánve (2 g)

Postup receptu

  1. Papriku umyjte, odkrojte horní část a vyřežte vnitřek tak, aby paprika zůstala vcelku. Z papriky odkrojte cca 2 cm silný plátek.
  2. Kvalitní pánvičku vystříkejte řepkovým olejem ve spreji, položte na ni kolečko papriky a dovnitř rozklepněte vejce.
  3. Vejce osolte, opepřete a opaprikujte.
  4. Pečte cca 5 minut na nízkém plameni, aby se vejce ani paprika nepřipálili.
  5. Podávejte na plátku sýra (např. Madeland Fitness 10 % tuku) s celozrnným pečivem, např. fit domácími celozrnnými rohlíky.
  6. Nutriční hodnoty jsou uvedené bez příloh.

Související produkty

VELKÁ SOUTĚŽ - uvař tento recept a vyhraj!

Uvař libovolný recept podle mého webu, pochlub se s ním na sociálních sítích a vyhraj každý měsíc poukázku na nákup u MyProtein a jednu z 25 fit knih v hodnotě 8 000 Kč. Více o soutěži