Ingredience

  • 500 g kuřecích prs
  • 200 g celozrnného toastového chleba
  • 3 vejce
  • 100 g mrkve
  • 200 g mraženého hrášku
  • 200 ml nízkotučného mléka
  • 150 g bílého jogurtu 3 %
  • 2 velké stroužky česneku (15 g)
  • ½ sáčku kypřícího prášku (6 g)
  • 1 lžička soli
  • ½ lžičky pepře

Postup

  1. Hrášek nechejte rozmrazit.
  2. Kuřecí maso očistěte od případného tuku, umyjte a nakrájejte na kostičky.
  3. Toastový chleba nakrájejte na kostičky.
  4. Mrkev oloupejte a rozmixujte najemno.
  5. Troubu rozehřejte na 170 °C.
  6. Česnek oloupejte a prolisujte.
  7. Bílky oddělte od žloutků, přidejte špetku soli a vyšlehejte tuhý sníh.
  8. Všechny ingredience smíchejte ve velké míse, sníh vmíchejte jako poslední.
  9. Hmotu nalijte do obdélníkové formy ideálně o rozměru 35 × 25 cm.
  10. Pečte 30 minut.

Související produkty

Vyzkoušíte tento recept? Označte mě!

Budu ráda, když výsledek vyfotíte a na Instagramu použijete hashtag #bajolafitcz a označíte mě @bajolafitcz nebo mi pošlete výsledek v direct zprávě, případně na Facebooku. ;-)