Ingredience na zdravý tatarák

Tatarák

  • 500 g hovězí svíčkové nebo kýty
  • 1 žloutek
  • 1 lžíce dijonské hořčice (15 g)
  • 1 lžíce worcestrové omáčky (15 ml)
  • 1 lžíce přírodní sójové omáčky (15 ml)
  • 1 lžíce mleté červené papriky (10 g)
  • 1 lžička soli (3 g)
  • ½ lžičky pepře (0,5 g)

Ostatní

  • celozrnný chléb, může být toastový
  • česnek
  • paprika

Postup receptu

  1. Maso naškrabejte nožem, půjde to těžko, případně namelte v mlýnku na maso.
  2. K masu přidejte všechny ingredience a pořádně smíchejte. Ochutnejte a dochuťte podle svého gusta.
  3. Ochucené maso namažte na počesnekované tousty opečené v topinkovači.
  4. Servírujte s čerstvou paprikou.
  5. Nutriční hodnoty jsou uvedené pouze na tatarák bez přílohy a ozdob.

Související produkty

Vyzkoušíte tento recept? Označte mě!

Budu ráda, když výsledek vyfotíte a na Instagramu použijete hashtag #bajolafitcz a označíte mě @bajolafitcz nebo mi pošlete výsledek v direct zprávě, případně na Facebooku. ;-)