Ingredience
- 250 g celozrnných farfallí
- 400 g kuřecích nebo krůtích prsou
- 450 g mraženého špenátu nebo čerstvého
- 250 ml podmáslí
- 125 g mozarelly light nebo jiného nízkotučného sýra
- 2 stroužky česneku (12 g)
- sůl
- pepř
- řepkový olej (3 ml)
Postup
- Farfalle uvařte dle návodu.
- Maso zbavte tuku, umyjte, nakrájejte na kousky, osolte, opepřete a osmahněte na trošce oleje.
- Maso dejte bokem a na pánvi nechte rozpustit špenát, který podle potřeby podlijte vodou.
- Přidejte sůl, prolisovaný česnek, podmáslí, sýr a povařte.
- Přidejte maso a ještě společně provařte.
- Podávejte s těstovinami, nahoře můžete posypat sýrem.







Komentáře
Dobrý den Olgo, nechápu, že tento recept ještě nemá komentář! Tak já ho ráda připojím:-) Bylo to vynikající. Spojení špenátu a česneku s podmáslím dalo omáčce super chuť. Děkuji!!
Díky za pochvalu, Verčo 😉 To už je hodně starý recept, takže moc lidí se k němu ani neprokliká 🙂
Na kvalitě mu to rozhodně neubírá😊👍
Dnes jsem tento recept taky vyzkoušela, jsem zvyklá dělat ho na smetaně a jelikož jsem se pustila do fit receptů před krátkou dobou, bála jsem se chuti, ale musím říct, že co jsem z vašeho webu doposud vyzkoušela nestalo se mi, že by mi něco nechutnalo. Je to výborné, měla jsem doma sice jen Čedar a semolinove těstoviny, ale do příště se polepším. Nevěřila jsem, že může být podmáslí tak dobré
Díky za otestování a pochvalu, Míšo 😉