Ingredience

Těsto

Poleva

Ostatní

  • ½ lžičky skořice
  • 15 g granátového jablka
Fitness dýňová buchtička - recept Bajola

Postup

  1. Rozehřejte troubu na 200 °C.
  2. Smíchejte zvlášt suché a mokré ingredience na těsto.
  3. Vsypte suché ingredience k mokrým a vymíchejte v těsto.
  4. Těsto ochutnejte a podle potřeby doslaďte.
  5. Připravte si zapékací mističku o průměru 11 cm a vymažte ji pomocí silikonové mašlovačky kokosovým olejem. Já jsem při pečení použila rozevírací mističku, ale tu nedoporučuji, těsto se přilepí a špatně se to pak vytahuje.
  6. Těsto nalejte do mističky a pečte 15 minut. Půjde to upéct i v mikrovlnné troubě, ale ještě jsem to netestovala, odhaduji 5 minut na plný výkon.
  7. Mezitím smíchejte ingredience na polevu.
  8. Vychladlou buchtičku polijte polevou a posypte skořicí a zrníčky granátového jablka. Návod, jak vyloupat granátové jablko
Vyzkoušíte tento recept? Označte mě!

Budu ráda, když výsledek vyfotíte a na Instagramu použijete hashtag #bajolafitcz a označíte mě @bajolafitcz nebo mi pošlete výsledek v direct zprávě, případně na Facebooku. ;-)