Ingredience

Těsto

Krém

Ostatní

Postup

  1. Rozehřejte troubu na 180 °C.
  2. Oddělte žloutky od bílků a z bílků a špetky soli vyšlehejte sníh pomocí ručního mixéru.
  3. Dva žloutky smíchejte se všemi ingrediencemi na těsto a na konec zlehka vmíchejte sníh.
  4. Těsto nalijte na plech o rozměru 30 × 40 cm vystlaný pečícím papírem a pečte 10 – 15 minut. Otestujte zapíchnutím špejle, pokud se těsto na špejli nelepí, je korpus hotový.
  5. Nechte korpus chvíli vychladnout a rozřežte ho horizontálně napůl.
  6. Mezitím si připravte krém smícháním všech ingrediencí.
  7. Jednu polovinu korpusu potřete krémem, přiklopte druhou polovinou a dejte vychladit na hodinu do lednice.
  8. Poté vykrajujte pomocí vykrajovátka ve tvaru srdce, ozdobte je arašídovým máslem, ovocem a propíchněte párátkem.
  9. Nutriční hodnoty jsou uvedené bez ozdob.

Související produkty

Vyzkoušíte tento recept? Označte mě!

Budu ráda, když výsledek vyfotíte a na Instagramu použijete hashtag #bajolafitcz a označíte mě @bajolafitcz nebo mi pošlete výsledek v direct zprávě, případně na Facebooku. ;-)