Ingredience

  • 160 g bedlí
  • 112 g tuňáka ve vlastní šťávě (Lidl – 2 plechovky)
  • 125 g mozarelly light (Lidl)
  • 2 vejce (100 g)
  • 80 g celozrnného toastového chleba (Lidl)
  • 2 lžičky majoránky
  • 1 lžička soli
  • ½ lžičky pepře
Fitness plněné bedle - zdravý recept Bajola

Postup

  1. Rozehřejte troubu na 180 °C.
  2. Bedle umyjte, oddělte nožičky a ty nakrájejte nadrobno. Z tuňáka slijte šťávu.
  3. Polovinu mozarelly nastrouhejte a druhou nakrájejte na plátky.
  4. Nakrájejte toastový chleba nadrobno, přidejte vejce, tuňáka, nožičky z bedlí, koření, nastrouhanou mozarellu a pořádně promíchejte v kompaktní hmotu.
  5. Zapékací mísu ideálně skleněnou o rozměru 35 × 21 × 14 cm vystelte pečícím papírem.
  6. Kloboučky z bedlí naplňte nádivkou a naskládejte je do zapékací mísy. Na každou bedli dejte plátek mozarelly. Případnou zbylou náplň dejte do volných míst.
  7. Pečte 20 minut.
  8. Podávejte s bramborami. Teď jsem objevila v Lidlu brambory do mikrovlnky, super věc, za 9 minut hotovo a chutnají výborně.
  9. Nutriční hodnoty jsou uvedené bez přílohy.
Brambory do mikrovlnky Lidl

Související produkty

Vyzkoušíte tento recept? Označte mě!

Budu ráda, když výsledek vyfotíte a na Instagramu použijete hashtag #bajolafitcz a označíte mě @bajolafitcz nebo mi pošlete výsledek v direct zprávě, případně na Facebooku. ;-)