Ingredience

Korpus

Tvarohová vrstva

  • 500 g nízkotučného tvarohu
  • 2 vejce (100 g)
  • 250 g manga

Pudingová vrstva

  • 200 ml polotučného mléka
  • 300 ml vody
  • 40 g karamelový puding bez cukru
  • sladidlo bez kalorií, např. sukralóza

Chcete ušetřit za ořechy, sušené ovoce a další produkty zdravé výživy? Kde koupit

Fitness mangový cheesecake - recept Bajola

Postup

  1. Rozehřejte troubu na 180 °C.
  2. Vymažte kokosovým olejem kulatou formu ideálně silikonovou se skleněným dnem o průměru 23 cm.
  3. Rozmixujte všechny ingredience na korpus a vzniklou hmotu rozprostřete na dno formy.
  4. Rozmixujte mango, smíchejte s tvarohem a vejci a vylijte na korpus. Návod, jak oloupat mango
  5. Pečte 40 minut.
  6. Mezitím připravte puding. Smíchejte mléko s vodou, třetinu oddělte a vmíchejte do ní puding. Zbylé dvě třetiny přiveďte v malém hrnci k varu a pak za stálého míchání vlijte směs s pudingem. Chvíli povařte, odstavte z ohně a oslaďte sladidlem.
  7. Hotový puding nalejte na korpus, nechejte vychladnout a dejte ztuhnout do lednice.
  8. Místo pudingu lze dát i želatinu, kterou uvaříte podle návodu, a přimícháte do ní rozmixované mango. Já jsem použila půl sáčku želatiny a asi 100 g manga.

Související produkty

Vyzkoušíte tento recept? Označte mě!

Budu ráda, když výsledek vyfotíte a na Instagramu použijete hashtag #bajolafitcz a označíte mě @bajolafitcz nebo mi pošlete výsledek v direct zprávě, případně na Facebooku. ;-)