Ingredience na zdravou dýňovou omáčku
- 600 g kuřecího nebo krůtího masa (použila jsem kuřecí prsa)
- 250 g dýňového pyré
- 100 ml podmáslí
- 100 g creamcheese light (např. Goldessa Light Lidl)
- řepkový olej ve spreji na vystříkání pánve (2 ml)
- špetka šafránu
- sůl, pepř
Postup receptu – jak udělat zdravou dýňovou omáčku
- Podmáslí i dýňové pyré vytáhni předem z lednice, aby se zahřálo na pokojovou teplotu.
- Dýňové pyré je potřeba mít připravené dopředu podle tohoto návodu.
- Maso očisti od tuku, umyj a nakrájej na kostičky. Osol a opepři.
- Vystříkej pánvičku troškou oleje a nechej zatáhnout maso.
- Přidej dýňové pyré a podmáslí a společně chvíli provař. Nakonec vmíchej creamcheese, dokud se nerozpustí.
- Podle chuti přisol, připepři a na talíři posypej troškou šafránu.
- Podávej buď s kupovanými bramborovými noky nebo si můžeš uvařit vlastní fitness celozrnné noky.
- Nutriční hodnoty jsou uvedené bez přílohy.
- ⭐ POZOR AKCE ⭐Teď můžeš získat ZDARMA jakoukoliv moji fitness e-kuchařku! Stačí si přidat do košíku 2 kuchařky a tu levnější máš gratis. Ušetříš až 628 Kč! 🎁 Můžeš kombinovat tištěnou i PDF knihu Fit bez diet s e-kuchařkami Fitness vánoční cukroví, Fitness domácí cukrárna nebo Fitness čokoholik anebo libovolné e-kuchařky mezi sebou. 👉 Vyber si e-kuchařku ZDARMA zde







Komentáře
Dobry den, vsechny vase jsou uuuzasne. Jen je skoda, ze je musim kopirovat, prepisovat a ne tosknout. A nebo jsem se prehlidla a tato moznost tady je? Dekuji za odpoved. Tesim se na dalsi recepty. Pekny den.
Dobry den Sarko, diky moc za pochvalu. Tisk receptu je mozny. V horni casti receptu je lista, kde je i tlacitko pro vytisteni. Anebo normalne pouzijte tisk z prohlizece, kazdy prohlizec ma svoje menu, kde je moznost tisku. Nejdou tady vkladat obrazky, kdybyste to nemohla najit, napiste mi na mail [email protected] a poslu obrazek, kde to presne je 😉
Díky za recept. Moc dobré, jako doposavad všechny recepty od vás.
Tady jsem přidala muškátový oříšek a chuť to úplně vystřelilo 👌.
Diky moc za otestovani i pochvalu, Annicko 😉