Ingredience na vafle z červené řepy

Těsto

Náplň – příklady

Chcete ušetřit za ořechy, sušené ovoce a další produkty zdravé výživy? Kde koupit

Postup receptu

  1. Řepové pyré byste měli mít připravené dopředu, pokud nemáte, řepu uvařte nebo upečte v alobalu do změknutí (trvá to až hodinu), oloupejte a rozmixujte na pyré pomocí sekáčku.
  2. Rozehřejte vaflovač.
  3. Pořádně smíchejte všechny ingredience na těsto v plastové odměrce, ze které se těsto dobře nalívá. Konzistence těsta na vafle je jiná než těsta na palačinky. Těsto musí být hustější, při nalévání teče pomalu. Konzistenci těsta si případně poštelujte přidáním více mouky nebo přidáním trošku vody, záleží totiž na velikosti vejce a hustotě řepového pyré.
  4. Vaflovač vytřete kokosovým olejem pomocí silikonové mašlovačky a nalijte do něj veškeré těsto.
  5. Pečte 5 – 10 minut dle výkonu vaflovače.
  6. Na vafle naskládejte ingredience dle vlastní chuti. Ovoce můžete i rozmixovat na pyré.
  7. Nutriční hodnoty jsou uvedeny pouze na vafle bez náplně.

Související produkty

VELKÁ SOUTĚŽ - uvař tento recept a vyhraj!

Uvař libovolný recept podle mého webu, pochlub se s ním na sociálních sítích a vyhraj každý měsíc poukázku na nákup u MyProtein a jednu z 25 fit knih v hodnotě 8 000 Kč. Více o soutěži