Ingredience

Těsto

Náplň

Na obalení

Nízké gramáže surovin jednoduše odměříte pomocí lžícové váhy.

Postup

  1. Sušenky rozmixujte na mouku v mixéru se sekáčkem a kávu rozpusťte v horké vodě.
  2. Smíchejte všechny ingredience na těsto a vypracujte. Můžete použít kuchyňského robota. Pokud se těsto drolí, přilijte trochu vody.
  3. Těsto rozválejte mezi dvěma listy pečícího papíru.
  4. Kokos a čekankový sirup rozmixujte pomocí mixéru se sekáčkem na máslovou hmotu. Je potřeba mixovat dlouho (10 – 15 minut). Pokud je hmota moc hustá a špatně by se roztírala, přidejte trošku vody.
  5. Vyválené těsto potřete krémem, srolujte a dejte vychladit na 8 hodin do lednice.
  6. Před servírováním obalte v kokosu a nakrájejte.

Recept inspirován dle knihy Fit recepty II

Související produkty

Vyzkoušíte tento recept? Označte mě!

Budu ráda, když výsledek vyfotíte a na Instagramu použijete hashtag #bajolafitcz a označíte mě @bajolafitcz nebo mi pošlete výsledek v direct zprávě, případně na Facebooku. ;-)